Uitwedstrijden

Om een uitwedstrijd bij te wonen is het aangeraden om aangesloten te zijn bij een officiële supportersclub van KV Mechelen. De clubs verdelen onder toeziend oog van het supportersorgaan de tickets voor uitwedstrijden. Op de website van het supportersorgaan kan je de verschillende aangesloten supportersclubs terugvinden. 

Lid van een supportersclub: voordelen

  • Je krijgt de eerste editie van het luxueuze supportersmagazine Geel & Rood (ter waarde van €10), helemaal GRATIS.
  • Je bent verzekerd tegen ongevallen wanneer je meereist met een erkende busclub op verplaatsing.
  • Supportersclubs krijgen voorrang bij de verdeling van de tickets bij uitwedstrijden (tot 90% bij gewone, 100% bij combiregeling). Als je lid wordt bij een supportersclub hoef je niet meer aan te schuiven voor tickets en loop je dus minder risico uit de boot te vallen.
  • Wanneer je je aansluit bij een supportersclub, ben je automatisch ook lid bij het supportersorgaan. Hoe meer leden er zijn, hoe groter de draagkracht van het Supportersorgaan wordt en hoe meer zij hun stem kunnen doordrukken in het dagelijkse bestuur van de club.
  • Je maakt deel uit van een geweldige bende supporters die overal voor de heerlijke Malinwasfeer zorgen.

Praktische info

De informatie over de ticketverkoop voor een uitwedstrijd van KV Mechelen zal ten laatste 10 dagen voor deze uitwedstrijd gecommuniceerd worden via www.kvmechelen.be.

Er zijn twee types van uitwedstrijden:

1. Mét buscombiregeling (risicomatchen)

Voor zulke matchen is het niet mogelijk om als individu tickets aan te kopen. De ticketverkoop verloopt uitsluitend via de supportersclubs en dus het supportersorgaan. 

2. Zonder buscombiregeling

Voor zulke wedstrijd geldt een voorrangsregeling voor de supportersclubs. Zij kunnen tot de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd tickets reserveren. Supportersclubs kunnen tot 90% van de beschikbare tickets aanvragen.

De overige 10% wordt beschikbaar gesteld in voorverkoop in de Ticketshop...

... voor abonnees op de donderdag voorafgaand aan het weekend van de uitwedstrijd.
... voor iedereen op de vrijdag voorafgaand aan het weekend van de uitwedstrijd. Indien er nog tickets beschikbaar zijn.

Zijn er na de voorverkoop nog tickets beschikbaar, dan kunnen die aangekocht worden aan het bezoekersloket van de bezoekende club op de dag van de wedstrijd.

Extra info

  • Van bovenstaande info kan in bepaalde situaties afgeweken worden. Gelieve daarom steeds de communicatie op www.kvmechelen.be in de gaten te houden.

  • De prijzen voor het uitvak worden bepaald door de organiserende club, met een maximum van €15 voor een staanplaats en €20 voor een zitplaats.

  • Tickets voor uitwedstrijden kunnen nooit online aangekocht worden.

Laatste Ticketnieuws