Betaalkaart

In het AFAS Stadion kan je al je eten en drinken aankopen met ons contactloos betalingssysteem. Sinds het seizoen 2018-2019 werken we volgens het ‘alles-op-één-kaart’-principe, waarbij alle producten op één gepersonaliseerde kaart komen te staan.

Registreer je nieuwe kaart

Voor het seizoen 2021-2022 loopt je registratie door. Dat wil zeggen dat wanneer je al een account had, je nieuwe abo daar ook meteen aan gekoppeld is. Heb je nog geen account? Dan dien je dit aan te maken en vervolgens je kaart te koppelen aan dat account. Dankzij deze registratie kan je te allen tijde je saldo raadplegen, online bijladen en ben je verzekerd tegen verlies of diefstal.

Dit kan via dezelfde link als voorheen: www.kvmechelen.be/herladen

Belangrijk: het kaartnummer vind je op de achterkant van je kaart.

Je kaart herladen

Je kan je kaart op 4 manieren herladen:

Je kan je kaart tot maximum €250 opladen.

Je saldo overzetten

1. Van oud naar nieuw abonnement

Het overzetten van je dranktegoed op de nieuwe kaart dien je op KV Mechelen te laten doen. Dit kan:

  • bij de aankoop of afhaling van je abonnement in de Ticketshop in het AFAS Stadion
  • in de loop van de zomermaanden wanneer je met je nieuw abonnement en je oude drankkaart tijdens de kantooruren langskomt in de Ticketshop in het AFAS Stadion
  • bij de eerste thuiswedstrijden in de competitie, waarbij we extra kassiers aan elke kassa zullen voorzien

Daarbij raden we aan om, indien mogelijk, niet te wachten tot de eerste competitiewedstrijden, om lange wachtrijen te vermijden, en dus voordien langs te komen. Als occasionele supporter kan je je nog steeds een nieuwe betaalkaart aanschaffen voor, tijdens en na de wedstrijden aan de bemande kassa’s in de drankpunten.

 

2. Betaalkaarten zonder abonnement

De losse drankkaarten van 2020-2021 blijven geldig. Je kan deze gewoon blijven gebruiken aan de eet- en drankstanden het stadion.

 

Heb je nog vragen? Neem contact op met ons team via info@kvmechelen.be of kom langs in onze ticket- en fanhop (openingsuren).