De 'cafés'

Op Malinwa kan je voor, tijdens en na de wedstrijd terecht in een van de kantines of supporterscafés om er rustig na te keuvelen of net de dansbenen los te gooien. Hieronder ontdek je de verschillende ruimtes.

Den bunker

Den bunker - ook wel de F-foaf genoemd - is letterlijk een donker kot waar de lazers en beats je het gevoel geven of je in de betere discotheek staat. Van lekker slagers tot ranzige technonummers, dat allemaal kan je vinden in de kantine onder tribune F na de wedstrijd.

Tip: Ben je van plan een kijkje te gaan nemen in den bunker? Doe dan zeker slechte schoenen en een slechte broek aan, het kan daar wel eens vettig worden...

Grand Kavee

Zit je graag lekker warm en keuvel je graag nog even na over de wedstrijd die je net samen met je kameraden hebt bekeken? Dan is de Grand Kavee iets voor jou.

Voor € 25 kan je er een heel seizoen binnen en geniet je van de aangename sfeer en bediening. Bovendien verzorgt huisDJ Danny Retro ervoor dat je ondergedompeld wordt in de tijd van de golden oldies. Met platen uit de jaren 70, 80 & 90 zorgt hij steeds voor gezellige avond onder vrienden en familie.

Verelst Kaffee

Voor en tijdens de wedstrijd kan je er rustig genieten van een glaasje bubbels, een pintje of een frisdrankje.

Na de wedstrijd is het The place to be om na de wedstrijd een danske te placeren. Met je abo of ticket voor de hoofdtribune kan je er gratis binnen, zit je op een andere plek? Dan kan je voor €25 een gans seizoen genieten van de betere dansmuziek die je in hogere sferen brengt. Zin om een feestje te bouwen na de match? Dan moet je in het Verelst Kafee zijn.

Onder den I - Achter den H - Achter den E

Achter den H & E

Hier wordt na de wedstrijd klassiek relatief snel afgesloten. Uiteraard kan je nog steeds een pintje drinken in de kantines, maar veelal verplaatsen de supporters zich naar de kantine in den Iden F of de Grand Kavee. 

Onder den I

Hier kan je terecht voor een drankje en om na te keuvelen over de wedstrijd. In de Maes Fanzone kan je een foto nemen alsof je zelf op onze ploegfoto zou staan en je voorspelling van de wedstrijd geven