Partnership

De kracht van sportmarketing

De sportwereld heeft de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt en is een zeer krachtig communicatiekanaal geworden voor bedrijven. Binnen de sport is de grootte en populariteit van het product ‘voetbal’ enorm. Er zijn slechts weinig landen in de wereld waar voetbal niet tot de populairste sporten behoort en dat is in België niet anders.

Sportsponsoring is een enorm krachtig kanaal om marketing- en sales doelstellingen te realiseren zoals het verhogen van de merkbekendheid, positioneren van een merk of boosten van de online sales.

Jouw missie is ons doel

Het is onze doel om relaties en synergieën te creëren tussen mensen, merken, producten en organisaties. Daarom denken we graag mee hoe we jouw bedrijfsdoelstellingen kunnen realiseren op korte en/of lange termijn. Een partnership kan zich vormen op 4 pijlers: visibiliteit, hospitality, digital en activaties.

Hospitality

Hospi

Geniet samen met je partners van een heerlijke voetbalmiddag of -avond in één van onze hospitality ruimtes. Bij een hapje of een uitgebreid diner volgt u de wedstrijden in één van de meest besproken stadions van België. Spring eruit door een unieke ervaring aan te bieden aan klanten en partners.

Interesse?

Digital

Digital

KV Mechelen heeft inmiddels ook een stevige digitale voetafdruk, zowel via social media als via een uitgebreid mailingbestand. Je kan hier als partner gebruik van maken door zeer gericht doelgroepen aan te spreken en een relatie op te bouwen met onze fanbase. Dat kan met een klassieke mailcampagne, een branded post op sociale media of zelfs een reclamevideo waarin jouw merk visueel gekoppeld wordt aan Malinwa. 

Interesse?

Activatie

Activatie

Je kan in samenspraak met de club steeds één of meerdere wedstrijden uitkiezen om nog dichterbij de supporters te komen door middel van een activatie in ons stadion. We bekijken samen met jou de mogelijkheden en begeleiden je in de uitvoering van de activatie.

Interesse?

Branding

Boarding

In het vernieuwde AFAS Stadion krijg je de mogelijkheid om op verschillende manieren visueel aanwezig te zijn en je merkbekendheid in en buiten het stadion te vergroten. Met vaste boarding of dynamische Led-boarding krijgt jouw merk de nodige visibiliteit tijdens live-uitzendingen, in fotoreportages en op sociale media. 

Interesse?

Contacteer ons

Interesse? Neem contact op met ons team via business@kvmechelen.be. Zo stellen we een oplossing op maat voor.