Events

Naast kantoorruimtes beschikt het AFAS Stadion ook over tal van ruimtes die kunnen ingekleed worden voor jouw congressen, beurzen, events, opleidingen, seminaries of workshops. Ben je op zoek naar een locatie waar je onbezorgd kan vergaderen, debatteren of lezingen kan geven voor een publiek tot 1600 genodigden? Dan ben je in het AFAS Stadion van KV Mechelen aan het juiste adres.

Onze ruimtes

Verelst Kaffee (tot 1600 personen)

Verelst Kaffee

Het Verelst Kaffe is een grote (1.417m²), multifunctionele ruimte. Met z'n klassevolle afwerking en handige indeling, kan je er terecht voor je grotere business events of zelfs personeelsfeesten.

Op wedstrijddag

Tijdens wedstrijddagen is dit de ruimte waar supporters uit onze Hoofdtribune in een ontspannen sfeer kunnen genieten van een drankje. Ze keuvelen er na over de wedstrijd en genieten er van een streepje muziek.

Ontdek alle mogelijkheden op wedstrijddag

Op niet-wedstrijddag

Op niet-wedstrijddagen wordt deze ruimte vooral verhuurd voor grotere events van Externen. Telenet organiseerde er hun 'Back to work' waarbij ze hun personeel voor het eerst weer ontvingen na de Coronaperiode, er werden al enkele jobbeurzen georganiseerd, lezingen gegeven ...

Mezzanine (tot 800 personen)

Mezzanine

De Mezzanine is een grote (866m²), multifunctionele ruimte die uitgeeft op het terrein van KV Mechelen. De gigantische overloop met bar is ideaal voor workshops met grotere groepen, lezingen, diners ...

Op wedstrijddag

Tijdens wedstrijddagen is dit de ruimte waar onze business partners voor de wedstrijden genieten van een uitgebreid diner dat werd klaargemaakt door topchefs uit de regio. 

Ontdek alle mogelijkheden op wedstrijddag

Op niet-wedstrijddag

Op niet-wedstrijddagen wordt deze ruimte vooral verhuurd voor middelgrote tot grote events van externen. Telenet organiseerde er hun 'Back to work' waarbij ze hun personeel voor het eerst weer ontvingen na de Coronaperiode, gaan regelmatig vergaderingen door en worden zelfs opnames voor Tv-programma's gedraaid.

Grand Kavee (tot 600 personen)

Grand kavee

De Grand Kavee is een grote (778m²), multifunctionele ruimte die voorzien is van alle toeters en bellen om een echt feestje te bouwen, een receptie te houden of een lezing te geven. 

Op wedstrijddag

Tijdens wedstrijddagen is dit de ruimte waar supporters die rustig willen toeleven naar de wedstrijd of net willen ontspannen na de wedstrijd. Met een DJ die plaatjes draait uit de oude doos is het altijd gezellig in de Grand Kavee.

Ontdek alle mogelijkheden op wedstrijddag

Op niet-wedstrijddag

Op niet-wedstrijddagen wordt deze ruimte vooral verhuurd voor middelgrote tot events van Externen. Workshops van bedrijven uit de buurt, maar ook trouwfeesten en nieuwjaarsrecepties van verenigingen gingen er al door.

Skybox/officebox (tot 40 personen)

Sky-/Cornerbox

Ons stadion telt maar liefst 50 skyboxen. De boxen zijn voorzien van alle noden om er in alle rust te werken of er een workshop of vergadering te organiseren. Met de terrassen die uitgeven op het voetbalveld van KV Mechelen heb je ook een ruimte waar je even kan uitwaaien.

Op wedstrijddag

Tijdens wedstrijddagen worden skyboxen ingericht voor de Skyboxhouders van KV Mechelen. Zij hebben hun box aangekocht op seizoens- of wedstrijdbasis en krijgen een diner voorgeschoteld dat werd klaargemaakt door topchefs uit de buurt.

Ontdek alle mogelijkheden op wedstrijddag

Op niet-wedstrijddag

Op niet-wedstrijddagen zijn skyboxhouders vrij om hun box in te richten zoals ze zelf willen. Ze kunnen er een echte officebox van maken waar ze doorheen de week kunnen komen werken, klanten ontvangen of vergaderingen kunnen laten doorgaan. 

Jouw event op KV Mechelen

Wil jij je event laten doorgaan in een van onze prachtige ruimtes in het AFAS Stadion? Neem dan snel contact met ons op.