Catering

Kazerna

In Kazerna, het restaurant in het AFAS Stadion, maken verschillende topchefs een heerlijk driegangenmenu voor je klaar. Chefs als X, Y en Z kwamen in het verleden al koken op Malinwa. Je kan hen misschien kennen van hun restaurants: X, Y en Z. Kies voor de Kazerna en dineer samen met het bestuur van KV Mechelen en de bezoekende ploeg.

 

-- Aanvullen want niet compleet

Mezzanine

Op de Mezzanine maken verschillende topchefs een heerlijk driegangenmenu voor je klaar. Chefs als X, Y & Z kwamen in het verleden al koken op Malinwa. Je kent hen misschien van hun restaurants: X, Y & Z. Kies voor de Mezzanine en dineer in stijl met zicht op het veld en het stadion.

 

-- Aanvullen want niet compleet

Skybox experience

Zin in een volledige Malinwa experience? Kies dan voor een diner in je eigen of een van onze beschikbare skyboxen. Geniet van een heerlijk driegangenmenu klaargemaakt door echte Topchefs. X, Y & Z kwamen in het verleden al koken op Malinwa. Je kent hen misschien van hun restaurants: X, Y & Z. Kies voor de Mezzanine en dineer in stijl met zicht op het veld en het stadion.

 

-- Aanvullen want niet compleet

Tapas Malinas

Geen grote honger en zin om wat te lobby'en vooraf met andere KVM Business Partners? Kies dan voor onze tapasformule in onze prachtige Skybar. Geniet van een zorgvuldig samengestelde tapasplank met een prachtig zicht op het terrein.

 

-- Aanvullen want niet compleet